Ваша Ординација Живановић

Ординација Живановић

Ординација се налази на Вождовцу, непосредно испод зграде дванаесте Београдске гимназије. За кориснике наших услуга паркинг је обезбеђен. У пријатном амбијенту, пратећи најновије технологије, обављамо прегледе из области кардиологије и свих субспецијалности интерне медицине. Код нас можете урадити комплетну ултразвучну и лабораторијску дијагностику. Одабрани тим искусних стручњака наши су сарадници.

Наша визија

Ординација Живановић има за циљ да индивидуалним приступом сваком пацијенту пружи највиши ниво здравствене неге, дијагностике и лечења. Тродеценијско искуство у пракси, гарантује испуњење овог циља.

Наша мисија

У времену брзог стила живота и немања времена за озбиљније бављење сопственим здрављем, идеја је да акценат ставимо на превентивну медицину. Најбољи лек за било коју болест је дијагностиковати је на време, онда су шансе за излечење или оптимално лечење драматично веће. Оно чиме се бавимо није „здравствени бизнис“, јер здравље и људске емоције нису роба. Деликатност сваког појединачног случаја је у томе да не постоје „болести“ већ да се сваки случај оболелог од неке болести разликује. Отуда индивидуални присуп сваком пацијенту има немерљив значај и гарантује квалитет.